De automaten

Sinds 2008 kunt u op ons bedrijf kakelverse scharreleieren 'uit de muur trekken'. Het werkt heel simpel: aan de weg, bij de oprit van ons pluimveebedrijf staat een automaat dat vergelijkbaar is met een snackmuur. U gooit er een, twee of drie euro in, toetst het vaknummer van uw keuze in en haalt tien, twintig of dertig eieren uit de automaat.

Het idee achter de eierautomaat is om onze klanten 24 uur per dag zo goed mogelijk te kunnen bedienen, er staan op elk tijdstip van de dag verse eieren voor u klaar!

De interesse in een eierautomaat werd bij ons gewerkt tijdens een bezoek aan Duitsland, waar we een bedrijf tegenkwamen die aardappelen rechtstreeks vanaf het bedrijf door middel van een automaat aan de man brachten. Het leek ons een leuk idee om dit thuis met eieren te gaan doen en het heeft vele voordelen: mensen worden meer bij het bedrijf betrokken en kunnen profiteren van een lekker en vers product tegen een goede prijs.

De laatste jaren is niet alleen de verkoop aan particulieren, maar ook aan winkels, marktkooplui en restaurants gestegen. Voor afname in alle hoeveelheden kunt u bij ons terecht, van tien tot duizenden eieren. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Download hier onze flyer

____________________________________________________________________________________________

De diepvriesautomaat

Sinds kort staat er in ons automatenhuisje een tweede automaat, namelijk een diepvriesautomaat. Hierin zijn verschillende soorten vers ingevroren vlees verkrijgbaar, van onze eigen uitgelegde kippen (soepkip) tot een lekker stukje filet, kippenbout, rollade of gehakt.

Onze eigen uitgelegde kippen verkopen wij onder de naam "Tolse kip". Deze naam hebben wij onze kippen gegeven, omdat ze hun leven lang rondgescharreld hebben op ons bedrijf aan de Tolsestraat. Deze kippen hebben maar liefst 14x langer geleefd dan een regulier vleeskuiken, waardoor de smaak en structuur van het vlees hier ook niet mee te vergelijken zijn. Het vlees moet lang koken (ong. 2 uur), maar zorgt dan ook voor een heerlijke kippensoep of stukje opgebakken vlees!

Alle producten zijn vacuum verpakt en vers ingevroren, waardoor de smaak optimaal gewaarborgd blijft en het product lang houdbaar is. Doordat het vlees meteen na de slacht wordt ingevroren, en pas bij de consument voor het eerst wordt ontdooid, is er absoluut geen smaak- of kleurverlies. Kortom: supervers vlees van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs.

De werking van de diepvriesautomaat is simpel en snel; muntgeld of briefgeld erin, een vakje kiezen en het gekochte product eruit halen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor de klant en altijd een heerlijk stuk vers ingevroren vlees.